0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Workshops

Interactieve, praktijkgerichte en op maat gemaakt sessies waarin specifieke onderwerpen bij de hand worden genomen. Workshops kunnen helpen bij het verkrijgen van nieuwe inzichten of bij het toepassen van het geleerde in de eigen praktijk. Tijdens de intake worden vooraf aan de workshop duidelijk de doelstellingen besproken, zodat die onderwerpen en thema’s die specifiek voor de organisatie van belang zijn aan bod komen.

 

BPC de Boer biedt diverse workshops aan in de verschillende domeinen van Service Management, Project Management, Continual Improvement, Change Management en Leiderschap.

 

Denk bijvoorbeeld aan:
Beter samenwerken in multidisciplinaire teams met DISC, praktische workshops rondom Timeboxing, Moscowing, Productbacklog, Planning Poker en Visual Management. Visioning workshops op basis van True North Values. Toepassen van 5s en je processen in kaart brengen met Value Stream Mapping, of het ontwikkelen van nieuwe processen in de Proces Design Workshops. Root Cause Analysis workshops om gestructureerd problem management uit te voeren. Workshop sturen van projecten voor stuurgroep leden, etc.

Ik wil meer weten

Partners/klanten

Meer informatie over Workshops?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu