0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Business Simulation Games

Ervaren door te doen, dat is de kracht van Business Simulation games. Op een effectieve, uitdagende en interactieve manier verkrijgen deelnemers kennis, vaardigheden, bewustzijn en waardevolle inzichten.

 

Elke Business Simulation is een op rollen gebaseerde game die de speldynamiek gebruikt om teams in staat te stellen beter samen te werken, de impact van Best Practices en de nieuwe manier van werken te ervaren, zelf oplossingen te vinden en van de resultaten te leren. Elke simulatie bestaat uit meerdere rondes, zodat door middel van retrospectives en reflectie er een format van continual improvement ontstaat.

 

Van ITIL4 tot DevOps en van Agile tot PRINCE2, de Business Simulation Games brengen de theorie tot leven en creëren gedeeld begrip tussen teams, die de leerervaring versneld in een realistische en veilige omgeving, waarin ervaringen direct kunnen worden vertaald naar de eigen dagelijkse praktijk. De business simulations werken motiverend, geven energie en hebben impact.

 

Voorafgaand aan de simulatie zal er een intake plaatsvinden om jouw specifieke uitdagingen, doelen en prioriteiten af te stemmen, zodat dit de juiste nadruk krijgt in de simulatie zelf.

Ik wil meer weten

Onze business simulation games

Partners/klanten

Meer informatie?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu