0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Organisatie ontwikkeling

Enable Change

Organisaties zijn steeds vaker in beweging om zich te kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden. De aanpak van BPC de Boer is erop gericht dat we in co-creatie ontdekken waar jullie staan in de verandering en wat de volgende stappen zullen zijn.

Wij geloven in het nut van op maat gemaakte Best Practices. Geschikt voor de context èn randvoorwaarden van jouw organisatie.

De verschillende fases die we kunnen doorlopen zijn gebaseerd op een bewezen aanpak. Echter, voordat een transformatie kan starten is het van belang dat de Why van jouw organisatie duidelijk is. Is er een heldere True North of visie en een strategie. Wat is de Gap tussen as is en to be state met aandacht voor organisatiestructuur, cultuur en interne processen om uiteindelijk te komen tot een plan.

usp afbeelding

Adopt

De Adopt fase; hierin gaat het over dezelfde taal spreken binnen de organisatie of binnen het team. Kennis wordt overgedragen, dit kan door middel van trainingen, workshops en/of business simulation games.

usp afbeelding

Adapt

In de Adapt fase wordt de standaard losgelaten en kijken we naar de context van jouw organisatie. Aanpassingen zorgen ervoor dat de new way of working ook daadwerkelijk kan worden toegepast. Door middel van workshops en business simulation games wordt dit gerealiseerd.

usp afbeelding

Apply

In de Apply fase gaat het over het borgen van de nieuwe manier van werken. Er zal een shift left plaatsvinden naar jouw organisatie, zodat er ownership wordt genomen. Nu is het tijd voor vasthouden en voor continual Improvement. Dit gebeurt binnen jouw eigen organisatie door jouw eigen medewerkers. Vanuit BPC kan jij desgewenst wel gecoacht worden op strategisch, tactisch en operationeel niveau om de verandering duurzaam te houden.

Tools

Verschillende tools worden gebruikt; DISC analyse | Balanced Score Card | Leadership training & coaching | Business Simulation Games | Maturity Scans | Trainingen | Workshops.

Partners/klanten

Meer informatie?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu