0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Challenge of Egypt

Project Management / Agile / PRINCE2

 

Challenge of Egypt is een simulatie specifiek bedoeld voor projectorganisaties. Er zijn twee varianten, een agile en een niet-agile game. In beide varianten krijgen de deelnemers de opdrachten van de Farao om zijn eeuwig leven in het hiernamaals veilig te stellen door middel van o.a. het bouwen van een piramide.

 

In verschillende fases verkent het team de vraag en starten zij met de bouw van de diverse project producten. Veel projectmanagement aspecten komen aan bod, zoals verschillende rollen met bijbehorende verantwoordelijkheden, processen, risico’s, budget, tijd, visueel management, cross functioneel samenwerken etc. Gedurende de simulatie zullen er diverse events en scopewijzigingen plaatsvinden die voor extra uitdagingen zullen zorgen voor het team.

 

Na elke fase vindt een retrospective plaats en worden verbeteringen direct in de volgende fase toegepast. Al met al is deze simulatie zeer geschikt voor teams die op een leuke, praktische en effectieve wijze projectmatig werken willen ervaren of een nieuwe projectmethodiek willen implementeren.

Ik wil meer weten

Partners/klanten

Meer informatie over Challenge of Egypt?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu