0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Agile Project Managament

AgilePM® staat voor Agile Project Management. Gebaseerd op het Agile Project framework van het Agile Business Consortium, biedt AgilePM® een praktische en schaalbare project methodologie die een gezonde balans is tussen de normen, strengheid en zichtbaarheid vereist voor goed projectmanagement, en de Agile manier van werken met voldoende flexibiliteit, snelheid en empowerment. AgilePM® combineert een gedegen projectmanagementstructuur met de flexibiliteit van Agile. Ook de iteratieve benadering met timeboxes komt voort uit het agile gedachtegoed. De basis van AgilePM® komt aan bod bij de Foundation training.

 

Voor professionals die na het foundation certificaat verder willen doorgroeien kunnen terecht bij de practitioner training waar het niet alleen gaat over het begrijpen van de methode, maar ook het toepassen van die kennis is verschillende situaties.

 

AgilePM® is a registered trademark of Agile Business Consortium Limited. All rights reserved.

 

Ik wil meer weten

AgilePM® Foundation

2 dagen
De foundation training richt zich op de basisconcepten van Agile werken. Uitgangspunt is het Agile Manifesto en de agile principes. Na afloop van de training ben je bekend met de levenscyclus van een agile project en weet je welke managementproducten wanneer worden geproduceerd en waarom. Ook herken je de diverse rollen met hun specifieke verantwoordelijkheden.

 

Na afloop ben je voldoende voorbereidt voor het AgilePM® Foundation examen. BPC de Boer biedt deze training aan in samenwerking met Pink Elephant Education, ATO van APMG.

Ik wil direct contact

AgilePM® Practitioner

2 dagen

 

De AgilePM® Practitioner training is het vervolg op de foundation en biedt meer diepgang. Het sluit aan op de tweede helft van het officiële boek “Agile Project Management Handbook v2” die als ondertitel heeft “digging deeper”. Naast de onderwerpen die in de foundation aan bod zijn gekomen komen is er nu ook veel meer aandacht voor de rol van de projectmanager en op de praktische toepassing van projectmanagement in een agile omgeving.

 

Na afloop van de training ben je voorbereidt op het officiële AgilePM® Practitioner examen. BPC de Boer biedt deze training aan in samenwerking met Pink Elephant Education, ATO van APMG.

Ik wil direct contact

Partners/klanten

Meer informatie over Agile Project Managament?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu