0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Agile scrum

Agile Scrum is de meest gebruikte Agile projectmanagement methode. Duik in de wereld van Agility en het Scrum framework. Je maakt kennis met onderliggende concepten en principes, samen met Scrumrollen en -verantwoordelijkheden, events en Scrum artifacts, evenals algemene praktijken en technieken.

 

Scrum wordt gebruikt door meer dan 70% van de Agile teams, waardoor dit een ideale combinatie is. Voordelen van het gebruik van Agile zijn onder meer verhoogde productiviteit, verbeterde zichtbaarheid en beter kunnen omgaan met veranderende prioriteiten. Deze voordelen hebben ertoe geleid dat het in een breed scala van disciplines en organisaties is toegepast en niet alleen in softwareontwikkeling.

 

De Agile Scrum Foundation biedt professionals een inleiding tot de belangrijkste Agile principes, scrum practices en de kernconcepten van het Scrum framework. De vervolg training is rol gebaseerd en helpt professionals voor te bereiden op het vervullen van de rol Scrum Master als onderdeel van een op Scrum gebaseerd team. De Product Owner training gaat onder andere verder in op het ontwikkelen en vertalen van een visie naar product in de context van het project en zorgdragen voor een goede Return on Investment.

 

Alle trainingen bieden een gezonde mix van theorie en praktijkopdrachten.

Ik wil meer weten

Agile Scrum Foundation (ASF)

2 dagen

 

Deze tweedaagse cursus biedt de essentiële kennis die IT-professionals nodig hebben in Agile-methodologieën en Scrum-praktijken. Het richt zich op de fundamentele principes en concepten van zowel Agile als Scrum. Deze cursus bereid je voor op het examen dat leidt tot de Agile Scrum Foundation-certificering.

Ik wil direct contact

Agile Scrum Master (ASM)

2 dagen

 

Agile Scrum master is een unieke training die kennis van Agile principes en Scrum-praktijken combineert met praktische opdrachten. Het toetst de competenties die nodig zijn om een multidisciplinair team op te zetten, te faciliteren en te coachen in de hoedanigheid van Scrum Master. Professionals krijgen inzicht in de taken van de Scrum master, de rol van de Scrum master bij alle iteratieve planmomenten, het monitoren van de voortgang, tools die een team kunnen helpen en de cultuur die nodig is bij het invoeren van Agile Scrum.

 

Voor deze training dien je in bezit te zijn van het Agile Scrum Foundation certificaat.

Ik wil direct contact

Agile Scrum Product Owner (ASP)

2 dagen

 

De training Agile Scrum Product Owner behandelt de benodigde vaardigheden en kennis van de Product Owner over Agile principes en Scrum-praktijken.
De Product Owner is de klant-vertegenwoordiger in een scrumteam. Deze rol is van cruciaal belang voor een goed functionerend scrumteam. In de Scrum Product Owner training leer je o.a. hoe je de wensen van jouw klanten en stakeholders goed en snel kunt vertalen naar een productvisie, wat de taken en verantwoordelijkheden zijn van de Product Owner, herkennen hoe information radiators moeten worden geïnterpreteerd en hoe actie moeten worden ondernomen op de resultaten. Na het volgen van de Product Owner training ben jij volledig in staat om deze rol op professionele wijze te vervullen.

Ik wil direct contact

Partners/klanten

Meer informatie over Agile Scrum?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu