0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Prince 2

De PRINCE2® standaard is toonaangevend op het gebied van projectmanagement. Het staat voor ‘PRojects IN Controlled Environments’ en het is een gestructureerde methode voor effectief projectmanagement. Een project is vaak complex doordat er verschillende processen tegelijk worden uitgevoerd. PRINCE heeft betrekking op het beheer, controle en organisatie van een project en maakt deze processen inzichtelijk. De methodiek is opgebouwd uit 7 thema’s, 7 processen en 7 principes.

 

De taal van PRINCE2 wordt wereldwijd gesproken en verdiepen projectmanagers en andere betrokkenen bij projecten zich in deze methodiek. Bovendien zijn de internationaal erkende PRINCE2 certificaten vaak een randvoorwaarde om in aanmerking te komen voor projecten en projectmanagementopdrachten. De basis van PRINCE2 komt aan bod tijdens de foundation training en de diepgang en nog meer praktische toepasbaarheid van de methodiek volgt in de PRINCE2 practitioner training.

Ik wil meer weten

PRINCE2 Foundation

2 dagen

 

In de training PRINCE2 Foundation wordt ingegaan op de principes van projectmatig werken volgens PRINCE2. PRINCE2 heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke standaard voor projectmanagement bij veel organisaties.

 

Na deze training ben je in staat om een project uit te voeren volgens de richtlijnen van het PRINCE2 Framework in de context van de eigen project omgeving. En begrijp je welke thema’s, processen, principes en verschillende rollen binnen een project van belang zijn.

 

Na afloop ben je voldoende voorbereidt voor het PRINCE2 Foundation examen.

Ik wil direct contact

PRINCE2 Practitioner

2 dagen

 

PRINCE2 Practitioner is het vervolg op de foundation training en biedt meer diepgang op onderwerpen als de processen, principes, de rollen en de benodigde managementproducten. De training gaat in op de vraag hoe het theoretische kader van PRINCE2 in de dagelijkse praktijk toe te passen is, en heeft daarom een meer praktijk-georiënteerde insteek. Aan de hand van een aantal casestudies en opdrachten leer je projectmatig werken aan de hand van de PRINCE2 methodologie.

 

Na deze training ben je uitstekend voorbereidt op het PRINCE2 Practitioner examen.

Ik wil direct contact

Partners/klanten

Meer informatie over PRINCE2?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu