0546-816240 info@bpc-deboer.nl
background-image

Service automation framework

Service Automation Framework (SAF) is een reeks best practices voor de geautomatiseerde levering van services. Het concept bouwt verder op de self-service practices van IT Service Management. Het toepassen van slimme self-service practices is een snel groeiend interessegebied voor veel organisaties. Bedrijven als Spotify, Netflix en Uber hebben bewezen dat organisaties snelle groei kunnen realiseren en concurrentievoordeel kunnen behalen door te vertrouwen op Service Automation.

Ik wil meer weten

Service Automation Framework Foundation (SAF)

2 dagen

 

Deze training geeft diepgaand inzicht in het concept van Service Automation, het concept waarmee organisaties hun serviceaanbod kunnen automatiseren. SAF biedt organisaties de mogelijkheden om haar diensten volledig of gedeeltelijk te automatiseren en stelt hen in staat om selfservice toepassingen aan hun klanten aan te bieden.

 

Het framework behandelt serviceautomatisering niet als een technologiekwestie, maar vanuit het oogpunt van management en bedrijfsprocessen en laat bedrijven zien hoe ze de uitdagingen van toenemende automatisering kunnen aangaan.

 

Na deze training ben je voldoende voorbereidt voor het Service Automation Framework Foundation examen.

BPC de Boer biedt deze training aan in samenwerking met Pink Elephant Education, ATO van APMG.

Ik wil direct contact

Partners/klanten

Meer informatie over Service automation framework?

Stuur jouw gegevens naar Richard van BPC de Boer en hij neemt contact met je op.

Menu